Driftmoon vs. Geert Huinink feat. Kim – Forever (Audio)

Driftmoon vs. Geert Huinink feat. Kim – Forever

Provenind din Praga, Cehia, Driftmoon este un duo trance care a debutat anul trecut si care promite multe. Au o noua piesa vocal trance in colaborare cu Geert Huinink, intitulata “Forever”.

Un an de activitate le-a ajuns lui Miikka Leinonen si Juraj Klicka sa ne convinga ca Driftmoon este un proiect pus pe treaba si de viitor. Au lansat multe piese in 2013 si 2014, printre care seria “Exodus” si “Leviticus” la ASOT, “Hawl At The Moon” la Pure Trance si, de curand, “Worlds Which Break Us”, impreuna cu Geert Huinik si vocalista Kim la Abora Recordings.

“Forever” e follow-up-ul pentru “Worlds Which Break Us”, numai ca aceasta noua colaborare nu va iesi la Abora Recordings ci la S107, sublabel Armada Music. Ce vocal superb de la Kim!

“Driftmoon is heart and mind combined into perfect musical harmony”, spun cei doi componenti au duo-ului Driftmoon. Ne-au demonstrat ca asta este deviza lor nu numai cu piesa de mai sus, “Forever”, care va fi lansata pe 4 august, ci mai ales cu “Leviticus” si “Exodus”, doua piese trance care includ pasaje exceptionale de vioara. Armonie pura!

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com