Ed Sheeran – Don’t (Audio)

Cu doar câteva zile înainte de lansarea albumului “X”, Ed Sheeran promovează un nou single. “Don’t” este o melodie care a stârnit multe discuții în presă, mulți jurnaliști indicând faptul că versurile fac referire la o presupusă relație cu Taylor Swift. Artistul a dezmințit imediat aceste presupuneri, lăsând loc pentru alte interpretări.

Ed Sheeran promovează cu entuziasm noul album “X“, ce se anunță a fi un nou Number One. După lansarea primului single – “Sing“, o piesă produsă de Pharrell Williams și clasată pe primul loc în clasamentul din Marea Britanie, Ed lansează “Don’t“, o melodie ce a stârnit deja atenția presei. Single-ul se zvonește că ar fi inspirat dintr-o presupusă relație a sa cu Taylor Swift, deși artistul a dezmințit aceste informații.

“Piesa este 100% despre orice altceva în afară de Taylor Swift. Nu am fost niciodată împreună cu ea. Am ieșit, în schimb, cu alte colege de breaslă”, a declarat Ed Sheeran.

“În fiecare an îmi stabilesc un obiectiv. Anul acesta scopul meu este să ajung mai departe. Vreau ca muzica mea să ajungă peste tot pe glob.”

“Don’t” este inclusă pe albumul “X“, ce va apărea pe piață pe 20 iunie 2014.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com