Ed Sheeran – Friends (Audio)

Ed Sheeran, artistul britanic cu par roscat vine cu inca o piesa noua de pe albumul: “X”. De data asta vorbeste despre limita dintre iubire si prietenie si cum e mai bine sa ramai prieten cateodata.

Ed Sheeran a devenit o senzatie muzicala in ultimii ani. Dupa single-ul “Sing” produs impreuna cu Pharrell Williams, roscovanul le face cadou fanilor track-ul “Friends”. Pentru cei din UK care cumpara “Sing” pe iTunes, acestia vor primi automat si melodia de mai jos.

“Friends” este o balada condusa de chitara reprezentativa pentru cantaretul, compozitorul si chitaristul de 23 de ani care e in toate siteurile de muzica zilele acestea pentru a promova albumul “X” ce va fi lansat oficial pe 23 iunie.

Friends just sleep in another bed/ And friends don’t treat me like you do/ Well I know that there’s a limit to everything/ But my friends won’t love me like you” – cam asa suna versurile noului cantec. Fanii lui au speculat ca ar fi vorba de prietenia mult prea stransa dintre Ed si Taylor Swift, acestia aflandu-se in turneu impreuna pentru aproape un an.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com