Ed Sheeran a lansat 2 piese noi – “Affire Love” și “Bloodstream” (AUDIO)

Ed Sheeran a dezvăluit două piese noi de pe albumul “X”, programat pentru lansare pe 23 iunie. Ascultă Affire Love” și “Bloodstream” în articol.

Ed Sheeran promovează cu entuziasm noul album “X“, ce se anunță a fi un nou Number One. După lansarea primului single – “Sing“, o piesă produsă de Pharrell Williams și clasată pe primul loc în clasamentul din Marea Britanie, Ed dezvăluie două noi compoziții. “Affire Love” și “Bloodstream” au fost urcate pe canalul de YouTube al artistului la distanță de o singură zi între ele, prevestind viitoare lansări de piese și în zilele ce rămân până la apariția pe piață a albumului “X“.
În ce privește planurile sale de viitor, ce se extind dincolo de lansarea noului disc, artistul a mărturisit într-un interviu acordat publicației The Daily Star că își dorește ca muzica lui să ajungă peste tot în lume.

“În fiecare an îmi stabilesc un obiectiv. Anul acesta scopul meu este să ajung mai departe. Vreau ca muzica mea să ajungă peste tot pe glob.”

Ed Sheeran s-a născut în Halifax, West Yorkshire, bunicii acestuia fiind de origine irlandeză. Amintirile din copilărie și adolescență sunt legate de folk-ul lui Damien Rice și de muzica lui Van Morison, o legendă a blues-ului din Irlanda. A învățat să cânte la chitară de la o vârstă foarte fragedă, în liceu începând deja să compună piese.
Albumul de debut “+” a fost lansat pe piață în septembrie 2011 prin intermediul casei de discuri Atlantic Records. Materialul discografic a debutat pe prima poziție în topurile din UK și pe locul 5 în topul american Billboard 200. Albumul i-a adus lui Ed Sheeran și două premii la Brit Awards la categoriile “British Breakthrough Act” și “British Solo Male Artist”.

Ed Sheeran – Afire Love

Ed Sheeran – Bloodstream
[tube]https://www.youtube.com/watch?v=XIJHg1XWR7o

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com