Ed Sheeran – One (Live video)

Ed Sheeran a lansat melodia “One”.

Ed Sheeran a dezvăluit o versiune acustică a unei piese noi de pe albumul “X”. “One” este prezentată publicului în variantă live, melodia venind însoțită de un videoclip alb-negru.

Ed Sheeran a lansat un videoclip simplu, dar de efect, pentru o versiune acustică a piesei“One”. Clipul îl prezintă pe tânărul artist cântând la chitară noua compoziție, accentul fiind pus pe emoția transmisă prin versuri și prin interpretare.

“One”” este extrasă de pe albumul “X“, ce va apărea pe piață în iunie 2014. Noul disc include 12 piese în varianta standard și 16 în varianta deluxe.

Tracklist “x” – Ed Sheeran

 1. One
 2. Mess
 3. Sing
 4. Don’t
 5. Nina
 6. Photo
 7. Bloodstream
 8. Tenerife
 9. Runaway
 10. The Man
 11. Thinking Out Loud
 12. Afire Love

Deluxe Edition:

 1. Take It Back
 2. Even My Dad Does Sometimes
 3. Shirtsleeves
 4. I See Fire

Ed Sheeran s-a născut în  Halifax, West Yorkshire, bunicii acestuia fiind de origine irlandeză. Amintirile din copilărie și adolescență sunt legate de folk-ul lui Damien Rice și de muzica lui Van Morison, o legendă a blues-ului din Irlanda. A învățat să cânte la chitară de la o vârstă foarte fragedă, în liceu începând deja să compună piese.

Albumul de debut “+” a fost lansat pe piață în septembrie 2011 prin intermediul casei de discuri Atlantic Records. Materialul discografic a debutat pe prima poziție în topurile din UK și pe locul 5 în topul american Billboard 200. Albumul i-a adus lui Ed Sheeran  și două premii la Brit Awards la categoriile “British Breakthrough Act” și “British Solo Male Artist”.

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com