Ed Sheeran – Thinking Out Loud (Videoclip)

Ed Sheeran – Thinking Out Loud

“Thinking Out Loud” este primul videoclip al lui Ed Sheeran în care artistul britanic este complet expus. Fără o chitară sau o marionetă (clipul ”Sing”) în spatele cărora să-și poată ascunde timiditatea, Ed permite fanilor să-i descopere o nouă latură. Romantismul este exprimat, de această dată, nu doar prin versuri, ci și prin dans.

Ed Sheeran anunța înainte de lansarea albumului ”X” că își propune să facă tot ce îi stă în putință pentru ca muzica lui să ajungă la cât mai mulți oameni. Având în vedere că discul este dublu certificat cu platină, înregistrând vânzări de peste 600.000 de copii, nu ar fi o exagerare dacă am bifa obiectivul inițial.

Abordarea artistului britanic a dat roade, Ed Sheeran trecând din categoria artiștilor novici în ”liga profesioniștilor”. Demonstrația sa e departe, însă, de a se fi încheiat. Prin noul videoclip “Thinking Out Loud“, regizat de Emil Nava, Ed ne arată că nu am văzut încă nimic și că partea interesantă de-abia acum urmează. Cu o coregrafie minuțios exersată și emoții mari, transmise atât prin versuri cât și prin limbajul non-verbal, tânărul artist reușește să surprindă și să impresioneze. Efectul muzicii sale reușește, astfel, să-și extindă orizonturile, ajungând la un nou segment de public.

Tracklist “x” – Ed Sheeran

One
Mess
Sing
Don’t
Nina
Photo
Bloodstream
Tenerife
Runaway
The Man
Thinking Out Loud
Afire Love

Deluxe Edition:

Take It Back
Even My Dad Does Sometimes
Shirtsleeves
I See Fire

Ed Sheeran s-a născut în Halifax, West Yorkshire, bunicii acestuia fiind de origine irlandeză. Amintirile din copilărie și adolescență sunt legate de folk-ul lui Damien Rice și de muzica lui Van Morison, o legendă a blues-ului din Irlanda. A învățat să cânte la chitară de la o vârstă foarte fragedă, în liceu începând deja să compună piese.

Albumul de debut “+” a fost lansat pe piață în septembrie 2011 prin intermediul casei de discuri Atlantic Records. Materialul discografic s-a clasat pe prima poziție în topurile din UK și pe locul 5 în topul american Billboard 200.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com