Electric Fence feat. Shift – La carciuma de la drum (Audio)

Electric Fence, lanseaza o noua varianta a celebrei piese “La carciuma de la drum”, in colaborare cu Shift.

“De-a lungul anilor, am adus influente din multe stiluri de muzica: dubstep, electro, rock, funk, soul, chiar si din folclorul romanesc. Asa am inceput sa prelucram cateva dintre melodiile Romicai Puceanu, printre care si “La carciuma de la drum”. Fiind printre cele mai apreciate momente din concertele noastre, ne-am decis sa o inregistram”, declara Electric Fence.

Anul 2013 insemana inceputul colaborarii lui David Ciente, producatorul din Electric Fence cu Shift, sub sigla Midiots. S-a format o echipa tanara, cu o mare dorinta de a face muzica buna si tot mai buna.

“Pe langa compozitiile pe care le-am realizat pentru alti artisti, ne-am decis sa facem si una pentru noi. “La carciuma de la drum” este o piesa in lucru de mult timp, dar nu a asteptat degeaba. Shift a auzit-o, i-a placut si a tras o strofa. Vibe-ul piesei a crescut, si a venit momentul sa o lansam. Suntem multumiti ca a iesit asa cum ne-am dorit: o piesa care te misca din toate incheieturile”, adauga membrii trupei.

Electric Fence e un proiect aparut in 2009, infiintat de Elena Vasile si David Ciente, carora li s-au alaturat Alex Misu, Tudor Rotarus si Teodor Ciobanu. Rock-ul alternativ, cu influențe electro si ritmurile etno sunt elementele pe care s-au bazat membrii trupei in finala Selectiei Nationale Eurovision 2013, unde s-au clasat pe locul al doilea cu o piesa integral in limba rromani. In 2012 au castigat votul juriului!

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com