Elena feat. Glance – Mamma mia (He’s italiano) -Videoclip-

De ziua numelui, Elena Gheorghe își surprinde fanii printr-un videoclip al unui single cu rezonanțe internaționale. “Mamma mia” (He’s italiano) este lansat în colaborare cu Glance, clipul plin de umor fiind regizat de Dan Petcan.

“De ziua mea vă fac cinste cu un nou single cu videoclip cu tot;))) Vă mulțumesc pentru urări!”, a transmis Elena Gheorghe fanilor săi pe pagina de Facebook.

De ziua ei, așadar, Elena Gheorghe primește urări și oferă surprize. “Mamma mia” (He’s italiano) este cadoul muzical pe care artista îl face fanilor săi, mulțumind pe această cale pentru gândurile bune.

În videoclipul piesei “Mamma mia” (He’s italiano), regizat de Dan Petcan, Elena este prinsă într-o poveste de iubire spusă cu mult umor și ironie. În ziua nunții sale, Elena încă face eforturi pentru a evita avansurile unuia dintre prietenii mirelui, un personaj ce întruchipează stereotipul bărbatului cuceritor, cu spirit înflăcărat. Aceste trăsături sunt considerate în videoclip specifice bărbaților italieni, de aici venind și refrenul și titlul piesei : “Mamma mia” (He’s italiano).

Clipul cu aromă de satiră italiană este croit pe ritmul piesei, ce te ridică de pe scaun vrând-nevrând. Melodia are potențial de hit internațional, amintind de piesa lansată de Yolanda Be Cool Vrs DCup în 2010 – “We No Speak Americano“.

În februarie, Elena Gheorghe povestea în matinalul de la Kiss FM că pregătește pentru 2014 un single internațional. Piesa, la care Laurențiu Duță lucra la momentul respectiv în Los Angeles, ar putea fi chiar noul single “Mamma mia” (He’s italiano).

“Noua piesă pe care o voi scoate va fi o surpriză chiar și pentru mine, pentru că acum Laurențiu Duță este plecat în Los Angeles pentru muzică și se va întoarce și atunci o voi auzi de la cap la coadă. Deocamdată am auzit-o prin telefon. Știu că va o fi o piesă foarte frumoasă și va fi cântată din suflet pentru oamenii care îmi ascultă muzica și-mi sunt alături”, declara Elena Gheorghe în urmă cu câteva luni.

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com