Ellie Goulding – Beating Heart (Lyric video)

Ellie Goulding a lansat lyric videocul  melodiei “Beating Heart“.

Melodia “Beating Heart” este inclusa in coloana sonora a filmului “Divergent“, aceasta fiind compusa special pentru film.

Cantareata de origine engleza Ellie Goulding are trei melodii pe coloana sonora, si anume “Dead in the Water”, “Hanging On” (I See MONSTAS Remix) si “Beating Heart”.

Melodiile  “Dead in the Water” si “Hanging On” fac parte din ultimul album al artistei, “Halcyon” , ce a fost lansat in data de 5 Octombrie 2012.

Pentru mine, filmul este despre o tanara femeie care se descopera pe sine, se transforma si devine foarte puternica din punct de vedere social. Este un portret intim si personal, iar muzica lui Ellie are aceasta calitate de intimitate. Te introduce in inima personajelor, in sufletele si mintile lor. Cand canta, vocea sa rezoneaza in interiorul tau. Muzica ei este perfecta pentru personajul principal, Tris. In ultima scena din film, Tris tocmai a trecut prin mai multe tragedii, chiar daca si-a infrant dusmanii. Ellie a compus “Beating Heart” si am stiu ca este perfecta pentru final. Versurile ei fuzioneaza cu vocea lui Tris, iar muzica ofera peliculei un sentiment de tragedie. Tristetea este inca prezenta, dar este transcendenta. Este o piesa fantastica, a declarat regizorul Neil Burger.

 

Vizioneaza mai jos si spune-ti parerea.

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com