Ellie Goulding – Beating Heart (Videoclip)

Ellie Goulding a lansat videoclipul melodiei “Beating Heart“.

Melodia “Beating Heart” beneficiaza acum de un videoclip ce a fost prezentat in premiera la postul MTV si este inclusa in coloana sonora a filmului “Divergent“.

Regizorul filmului, Neil Burger, a mentionat in diverse interviuri ca Ellie Goulding este vocea filmului, fiind extrem de incantat de colaborarea cu tanara artista.

“Pentru mine, filmul este despre o tanara femeie care se descopera pe sine, se transforma si devine foarte puternica din punct de vedere social. Este un portret intim si personal, iar muzica lui Ellie are aceasta calitate de intimitate. Te introduce in inima personajelor, in sufletele si mintile lor. Cand canta, vocea sa rezoneaza in interiorul tau. Muzica ei este perfecta pentru personajul principal, Tris. In ultima scena din film, Tris tocmai a trecut prin mai multe tragedii, chiar daca si-a infrant dusmanii. Ellie a compus “Beating Heart” si am stiu ca este perfecta pentru final. Versurile ei fuzioneaza cu vocea lui Tris, iar muzica ofera peliculei un sentiment de tragedie. Tristetea este inca prezenta, dar este transcendenta. Este o piesa fantastica”, a declarat regizorul Neil Burger.

Melodia nu a fost compusa special pentru film, ea fiind deja inregistrata .

“Aveam piesa, am inregistrat-o si am interpretat-o live, dupa care i-am dat-o lui Greg Kurstin pentru a se ocupa de partea de productie. Nu am stiut ca intentionau sa o foloseasca pentru film, dar cand am aflat, mi-am dat seama ca se potrivea perfect cu tematica.” a spus Ellie Goulding.

 

Vizioneaza mai jos si spune-ti parerea.

 

 

One Response to Ellie Goulding – Beating Heart (Videoclip)

  1. […] Goulding a aparut recent pe coloana sonora a filmului Divergent cu piesa Beating Heart, insa inainte de asta am auzit-o cu I Need You Love, trackul lui Calvin Harris, Goodness Gracious […]

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com