Eminem ft. Nate Ruess – Headlights (Videoclip)

Eminem impreuna cu Nate Ruess a lansat videoclipul melodiei “Headlights”.

Pentru această piesă, dedicată mamei sale, rapper-ul a colaborat cu vocalistul trupei Fun., Nate Ruess.

Așa cum ne-a obișnuit, Eminem pune în versuri tot ceea ce îl frământă și nu poate fi spus într-o conversație privată. Rapper-ul în vârstă de 41 de ani îi cere iertare mamei sale, Debbie Mathers, printr-o scrisoare ce ia forma piesei “Headlights“. Noul single face referire la momentele de conflict dintre cei doi, titlul fiind inspirat de ultima lor întâlnire, ce l-a lăsat peEminem uitându-se îngândurat la farurile mașinii mamei sale, ce se îndepărta după o discuție apăsătoare.

Headlights” este produsă de EminemEmile Haynie și Jeff Bhasker, fiind lansată în colaborare cu Nate Ruess, vocalistul trupei Fun.. Într-un interviu acordat la BBC, rapper-ul explica cât de important a fost pentru el să compună această piesă.

“Acesta a fost unul dintre subiectele de care simțeam nevoia să mă eliberez. Nu am ce altceva de adăugat în afară de lucrurile pe care trebuia să le spun. Și le-am spus prin intermediul piesei.“

După ani de zile în care Eminem și-a exprimat frustrarea cu privire la comportamentul mamei sale, acesta îi cere iertare pentru modul în care a abordat situația. Făcând referire la piese precum “Cleaning Out My Closet“, rapper-ul mărturisește în versurile melodiei “Headlights” că a mers prea departe cu criticile, adăugând “but regardless I don’t hate you / Cause ma’, you’re still beautiful to me, cause you’re my mom”.

Videoclipul noului single a fost filmat în aprilie în Detroit. Clipul a fost lansat de Mother’s Day și merge pe firul cronologic al disputelor dintre Eminem și mama sa. Regia videoclipului este semnată de Spike Lee.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com