Emmah Toris – Lyrical Sober Dementia (Videoclip)

Emmah Toris lanseaza melodie dupa melodie. Daca zilele trecute v-am prezenta versiunea in engleza “We’re happening” a melodiei “Ne intamplam”, astazi a venit timpul sa vizionati noua melodie insotita de un videoclip, “Lyrical Sober Dementia”.

“Felul in care oamenii ajung sa depinda de interese pecuniare, intentii episodice de divertisment simplist, legaturi sumare care devin deprinderi, substante medicamentoase, halucinogene… ii transforma in marionete ale zadarniciei. Felul in care oamenii ajung sa nu se mai opreasca (din a consuma si a dobandi prin mijloace contrare firii)… ii transforma in varianta denaturata a fiintei. Pe parcurs, apar insa fantasme care atentioneaza, momente in care prudenta devine elementul ce semnaleaza sfarsitul ratacirii. Sminteala poate fi primul pas catre insanatosire. Descompunerea presupune transformare, fie ca este vorba de o desfacere (a tot ceea ce ne-a legat si implicit, oprit din evolutie) sau o alterare (a existentei). Astfel, la sfarsitul jocului – unui ciclu existential – nu exista insa diformitati, ci doar transformare.” a declarat Emmah Toris despre semnificatia melodiei.

Emmah a scris versurile, iar Bogdan Popoiag a compus linia melodica si s-a ocupat de regia clipului, realizand o imagine obscura si usor mistica ce sustine mesajul piesei iar make-up-ul este realizat de Diana Ionescu.

 

Vizioneaza mai jos :

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com