Evelyne – Iubeam Cat Pentru Doi (Videoclip)

Evelyne a lansat melodia “Iubeam Cat Pentru Doi ” ce vine insotita si de un videoclip.

La inceput de drum, frumoasa Evelyne lanseaza, in premiera pe Libertatea.ro, primul ei videoclip pentru piesa “Iubeam cat pentru doi”.
Comparata cu Christina Aguilera, ca si timbru vocal, artista a dorit ca lansarea single-ului sa fie insotit de un videoclip de imagine, senzual si care sa redea emotiile traite prin versurile ei.

“Piesa am compus-o din suflet efectiv,este o piesa in care foarte multi sper sa se regaseseasca si care surprinde o vesnica problema :intr-un cuplu mereu unul va iubii mai mult.Este inspirata din realitate dar nu dintr-o experienta personala.Sper sa vindece multe suflete ranite si sa le dea puterea de a spune Pa, ramane asa!”, declara Evelyne.

Materialul video este realizat de Alex Volintiru, pentru care s-au filmat peste 16 ore, intr-o locatie speciala, cu o vechime de maI bine de 100 ani. Evenimentul a fost insotit si de cateva peripetii. Pe langa faptul ca fost extrem de frig, in momentul in care s-a gasit o sursa pentru incalzire, sigurantele generatorului s-au ars, iar filmarile au continuat in aceleasi conditii vitrege.

 

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com