F.Charm feat. Ligia – 30 De Grade (Videoclip)

F.Charm in colaborare cu Ligia a lansat videoclipul melodiei “30 de grade“.

Melodia “30 de grade” a fost compusa de F.Charm impreuna cu  Florin Nedelcu, textul a fost scris de F.Charm iar videoclipul a fost filmat in studiourile Media Pro din Buftea.

Ligia are 21 de ani si a fost descoperita de managerul / impresar Florin Nedelcu.

Piesa “30 de grade” descrie o relatie pe care am avut-o pana nu demult, descrie tensiunile si starile de euforie prin care am trecut pe tot parcursul ei. Din punct de vedere muzical este o evolutie pentru mine. Am combinat sitluri ca: hip – hop, pop si muzica clasica pentru a aduce un flavor nou. Sunt foarte multumit de rezultat si-mi doresc ca “30 de grade” sa se bucure de acelasi succes de care s-au bucurat si celelalte single-uri ale mele”, a declarat F.Charm.

La randul ei, Ligia s-a aratat multumita de rezultat:

“Sunt foarte incantata de colaborarea cu F. Charm pentru piesa “30 de grade“, de la prima ascultare am simtit ca ma regasesc in ea. A fost un videoclip la care s-a muncit mult, dar am intrat in stare si cred ca rezultatul ilustreaza perfect mesajul piesei. Sunt foarte mandra ca fac parte din echipa Lanoy Production si cat de curand o sa revin cu surprize in proiectul meu, alaturi de Mr. Alama. Dar pana atunci, va las sa simtiti fiorul trecerii de la extaz la agonie ascultand piesa “30 de grade“.

 

Vizioneaza mai jos si spune-ti parerea.

 

One Response to F.Charm feat. Ligia – 30 De Grade (Videoclip)

  1. […] cum hit-ul “30 de grade” a fost ascultat de peste 10 milioane de oameni pe Youtube, îmi doresc ca această variantă în […]

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com