Fences feat. Macklemore & Ryan Lewis – Arrows (Videoclip)

Fences feat. Macklemore & Ryan Lewis

Fences a lansat un videoclip pentru piesa Arrows, primul single extras de pe cel mai recent album ce va apărea pe 14 octombrie. Piesa este realizată īn colaborare cu faimosul duo hip-hop Macklemore și Ryan Lewis.

Videoclipul a fost filmat īn decursul unei săptămāni īn Seattle și a fost regizat de Jason Koenig, bun prieten și colaborator cu Macklemore și Lewis, nominalizat īn 2011 la premiile Grammy la categoria “Cel Mai Bun Videoclip” pentru “Can’t Hold Us”.

Despre semnificațiile videoclipului, liderul Fences, Chris Mansfield a declarat: “De la un vis cu ochii deschiși la un depozit. Videoclipul acesta īntrupează īntregul meu arsenal estetic. Am pierdut un prieten și am īntālnit dragostea, iar ea a fost ucisă de o săgeată. Sper ca toți să vă pierdeți īn lumea pe care am construit-o.”

Macklemore l-a completat: “Videoclipul acesta este copilul nostru. Și am crescut copilul acesta. I-am dăruit timp, dragoste, energie. Duzine de nopți albe și de ore dormite la studio pentru a ne asigura că acest copil este cea mai bună versiune a sa īnainte de a-l trimite īn lume, i-am dat acelui copil ceva de īncălțat și i-am spus să alerge. Să alerge prin lume. Să le arate cine este. Meriți să fii liber, copile.”

Albumul Lesser Oceans se află deja īn primele 10 poziții din topul materialelor indie/alternative disponibile pe iTunes pentru pre-comandă. Toate comenzile vor include descărcarea instantă a pieselor Arrows și Songs about Angels. Arrows marchează prima colaborare dintre Macklemore și Ryan Lewis de la succesul fulminant īnregistrat cu albumul The Heist, răsplatit cu un premiu Grammy.

Despre colaborarea cu Macklemore, liderul Fences, Christopher Mansfield, a explicat: “Īl știu pe Macklemore de ceva timp. Ne leagă o prietenie crescută prin cafenele și pe trotuarele sparte din Seattle. Am devenit primii ascultători ai muzicii celuilalt și cānd are sens ne combinăm eforturile. Īl consider un poet neīnfricat și un om altruist. Arrows este vārful muntelui nostru”.

Lesser Oceans este cel de-al doilea material discografic semnat de Fences după albumul eponim lansat īn 2010 și surprinde elementele marcante ale lui Mansfield: melancolia ritmurilor de folk-pop amestecate cu pasaje lente dulci-amărui.

Pe lāngă prezențele lui Macklemore și Ryan Lewis, la producția albumului contribuie și personalități precum Jacquire King (Of Monster and Men, Kings of Leon, Modest Mouse) și Chris Walla (Death Cab for Cutie, The Decemberists, The Lonely Forest).

Fences este proiectul inițiat de Chris Manfield īn 2009 īn Seattle, oraș celebru pentru muzicienii importanți pe care i-a oferit de-a lungul timpului. Fences a impresionat de la bun īnceput, atāt prin consistența pieselor, cāt și prin prestațiile live care reușesc să accentueze profunzimea mesajelor transmise.

Tracklist-ul albumului Lesser Ocean poate fi văzut mai jos:

Songs About Angels
The Lake
Dogs Aat The Table
Arrows (Feat. Macklemore & Ryan Lewis)
Running Off The Gods
Sunburns
Dusty Beds
My Mountain Is Cold
Lesser Oceans
Temple Dreaming

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com