Fisherman & Hawkins – Skypunch (Audio)

Fisherman & Hawkins – Skypunch

Fisherman & Hawkins continua seria de piese big room trance din care fac parte hituri ca “Apache” sau “Underworld” si anunta un nou single la Coldharbour: “Skypunch”.

Auzindu-se in seturile New World Punx, Markus Schulz si Driftmoon inca de la sfarsitul lunii octombrie, “Skypunch” este noua piesa cu care duoul olandez Fisherman & Hawkins vor sa continue seria pieselor instrumental big room trance datorita careia numele lor apare in seturile celor mai cunoscuti DJ-i si in playlisturile noastre.

Inca nu cunoastem data de lansare a piesei, insa banuim ca nu e departe, avand in vedere ca Fisherman & Hawkins au avut saptamana trecuta un guest mix in cadrul emisiunii Global DJ Broadcast a lui Markus Schulz, unde si-au inceput mixul de 30 de minute cu “Skypunch”.

2014 nu a fost un an rau pentru Fisherman & Hawkins. Nu au avut un hit ca “Apache” in 2013, insa au colaborat cu Marlo si Solis & Sean Truby, au spart gheata cu “Underworld” la sfarsitul verii, iar in urma cu doua saptamani au remixat noul single Markus Schulz, “Winter Kills Me”.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com