Fisherman & Hawkins – Underworld (Audio)

Fisherman & Hawkins – Underworld

Dupa colaborarile cu MaRLo si Solis & Sean Truby, olandezii de la Fisherman & Hawkins anunta urmatorul lor solo single la Coldharbour Recordings: “Underworld”.

Va mai amintiti de “Apache”? A fost una dintre piesele trance ale anului trecut, pusa in mai toate seturile de Armin van Buuren si Markus Schulz. Acum Fisherman & Hawkins revin cu un follow-up la hitul de anul trecut, intitulat “Underworld”, o piesa big room trance instrumentala, simpla, numai buna pentru a domina festivalurile din aceasta vara.

Chiar daca Fisherman & Hawkins sunt inca la stadiul de upcomeri, de curand au fost solicitati de MaRLo pentru a lucra impreuna pentru “Forces”, o piesa lansata recent cu label-ul A State of Trance de la Armada Music. Despre Fisherman & Hawkins am mai povestit anul trecut, cand duo-ul a lansat EP-ul “Virus” si, desigur, hitul “Apache”.

Sursa Urban

One Response to Fisherman & Hawkins – Underworld (Audio)

  1. […] in 2013, insa au colaborat cu Marlo si Solis & Sean Truby, au spart gheata cu “Underworld” la sfarsitul verii, iar in urma cu doua saptamani au remixat noul single Markus Schulz, […]

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com