Foo Fighters – What Did I Do? / God as My Witness (Audio)

Foo Fighters – What Did I Do? / God as My Witness

“What Did I Do? / God as My Witness” este cel de-al patrulea single Foo Fighters extras de pe noul album “Sonic Highways”. Piesa a fost înregistrată la KLRU-TV Studio 6A împreună cu Gary Clark Jr.

După “Something From Nothing“, piesa ce a oferit fanilor Foo Fighters o primă perspectivă asupra albumului tematic “Sonic Highways“, trupa continuă promovarea discului printr-un nou single, “What Did I Do? / God as My Witness“. Melodia a fost înregistrată la KLRU-TV Studio 6A, versurile având o strânsă legătură cu interviurile pe care Dave Grohl le-a avut cu muzicieni ce au adus o importantă contribuție dezvoltării industriei muzicale americane.

Discul “Sonic Highways” a fost înregistrat în 8 dintre marile orașe ale Americii (Los Angeles, Seattle, Chicago, New York, Washington, D.C., New Orleans, Nashville și Austin), fiecărui oraș corespunzându-i câte un cover reprezentativ (inclus pe ediția vinil) și câte un episod din seria de documentare “Sonic Highways“.

“Acest album are un sound Foo Fighters ușor de recunoscut, dar există în spate ceva mai profund. Cred că aceste 8 orașe și oamenii care au scris istorie în muzica acelor locuri ne-au determinat să explorăm noi teritorii, fără a ne pierde însă sound-ul”, a declarat Dave Grohl pentru Rolling Stone.

Inițial, Dave Grohl a dorit ca fiecare piesă de pe albumul “Sonic Highways” să fie înregistrată în câte un oraș internațional, având în plan să le bifeze pe toate. Realizând totuși că acest lucru ar fi fost imposibil din punct de vedere financiar, s-a limitat la cele 8 orașe menționate mai sus. În final, Dave Grohl s-a declarat mulțumit de rezultat, chiar dacă proiectul nu a putut fi extins atât cât și-ar fi dorit.

“Suntem o formație americană. Nu am fi putut avea identitatea de acum dacă nu ar fi existat muzica orașelor de aici.” – Dave Grohl

Albumul “Sonic Highways” va fi lansat la nivel internațional pe 10 noiembrie 2014.

Tracklist “Sonic Highways” – Foo Fighters:

“Something From Nothing”
“The Feast and the Famine”
“Congregation”
“What Did I Do?/God as My Witness”
“Outside”
“In the Clear”
“Subterranean”
“I Am a River”

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com