Fuego – Iubesc o singura femeie (Audio)

Vara vine întotdeuna cu premiere muzicale. Până la o mult asteptată piesă de vară, de vacanţă, Fuego nu stă locului şi mai lansează o piesă. De această dată, este vorba despre un cântec dedicat fiinţei supreme din viaţa fiecărui copil, icoanei care uneşte gândurile si sentimentele, ocrotind din umbra parcursul lin – mama.

Piesa se numeşte „Iubesc o singura femeie” şi vorbeste despre legătura dintre copil şi mama, despre felul în care cei dintâi aleg sa pretuiasca pe vecie imaginea, gandul si sacrificiile celei de urma. Pe un sound fresh, melodios, cu inflexiuni moderne, Paul Surugiu ne vorbeste cu melancolie despre rolul mamei in viata unui copil, despre importanta acesteia pana in final si despre faptul ca oricand suntem copii, atat timp cat ne traiesc parintii si in special mama, la care ne intoarcem de fiecare data pentru alinare si pentru sprijin moral.

Melodia este realizata în colaborare cu Eugenia Carabut Andries, care a semnat si muzica si versurile, o talentata si devotată compozitoare din Republica Moldova, care scoate şlagare pe banda rulanta, ea fiind si autoarea piesei ce anul trecut a facut furori în rândul admiratorilor lui Fuego, fiind premiată şi de RADIO ROMANIA ACTUALITATI – „ IUBIRE ”. Orchestratia poartă semnatura lui Vitalie Andries.

Cântecul poate fi ascultat începând de astăzi şi pe NATIONAL FM, in Romania, dar si in toata REPUBLICA MOLDOVA, la principalele radiouri comerciale, acolo unde a intrat de mai devreme,in heavy rotation, pe JURNAL FM aflându-se chiar în topul saptamanal.

„Suntem copii mereu, in suflet, nefiind adulti daca nu ne pastram inocenta perioadei in care nu aveam nimic altceva decat vise marete, inocenta si determinare. Si fara doar si poate , leaganul copilariei vesnice il reprezinta mama. S-a potrivit ca lansarea piesei sa coincida cu Ziua copilului si mi-as dori ca fiecare copil si adult sa-i dedice mamei sale, maine, cantecul meu. Iubiti-va mamele, atat timp cât vă mai pot suna, cât vă mai pot dojeni, cât vă mai pot zâmbi!”, a declarat Fuego.

Cântecul va fi inclus pe materialul discografic pe care artistul il pregateste împreună cu Eugenia Carabut si care va aparea la inceputul anului urmator, avand incluse si melodiile anterioare : „IUBIRE” , „VINO” si „STEA”

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com