Gabriel Cotabita feat. Oana Vincu – Patul gol (Videoclip)

Gabriel Cotabita revine in atentia iubitorilor de muzica cu un duet alaturi de Oana Vincu, fosta solista a trupei Genius.

“Patul Gol” este inclusa pe coloana sonora a filmului ‘Deja Vu’ regizat de Dan Chisu, care a avut premiera in cinematografele din Romania pe data de 14 Noiembrie 2013.
‘Am simtit ca trebuie sa ma reapuc de muzica. S-a terminat cu Genius in 1999 dupa care cochetam un pic cu muzica. Apoi am dat la facultate, in prezent predau canto la Scoala Populara de Arta din Timisoara. Intr-o dimineata, pur si simplu m-am trezit si am simtit ca trebuie sa ma reapuc de muzica iar colaborarea cu Gabi nu putea sa decurga altfel, decat foarte bine. Pot spune ca ma simt onorata ca am avut sansa sa cant alaturi de el. Este un artist desavarsit si un om cu o experienta vasta, langa care nu te poti plictisi vreodata. Cred ca fiecare dintre noi se poate regasi in acel text, intr-un moment al vietii, un moment in care credem ca ne este mai bine singuri. Nu vreau sa spun mai multe despre cantec, deoarece creierul face “traducerea” textului in functie de experientele de viata traite de fiecare dintre noi. Cuvantul cu care exprimam senzatia este acelasi, insa nu simtim aceste senzatii sau sentimente la aceeasi intensitate, intensitatea fiind data de experientele traite pana la acel moment”, a spus Oana.

Gabriel Cotabita are si el numai cuvinte de lauda. “O stiu pe Oana Vincu din perioada Genius. Nu am schimbat niciodata mai mult de cateva cuvinte sau gesturi de salut. Prima apropiere a fost una virtuala, datorita Facebook, am devenit prieteni si…atat. Prin aprilie 2013 am primit un telefon de la Sorin Bocerean, care reprezentase Genius si cu care mai colaborasem pe diverse planuri artistice, cu intrebarea daca as fi interesat sa fac un duet cu Oana. I-am cerut sa ascult piesa, dar nu i-am ascuns deschiderea neconditionata de a face acest duet, avand o deosebita apreciere fata de calitatile vocale ale acesteia”

 

Vizioneaza videoclipul :

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com