Gojira – Opulență & Bun Gust (Twerk Mix) -Audio-

Gojira – Opulență & Bun Gust

Gojira a lansat un remix promo pentru “Opulență & Bun Gust”, în cadrul căruia se află un preview al următorului single cu Liviu Vasilică. Audio disponibil în articol.

Gojira prezintă “Opulență & Bun Gust“, ce include un mic preview al următorului single cu Liviu Vasilică. După succesul înregistrat cu “Robot Armăsar Attack”, îndrăgitul producător și DJ român vine cu o nouă propunere pentru petrecerile incendiare de vară. Noua colaborare se numeste “Trădați în dragoste” și promite a fi următorul furnizor de bas din boxele consumatorului de Opulență și Bun Gust.

Gojira este unul dintre cei mai cunoscuți DJi și producători români, până în ziua de azi fiind singurul care are doua remix-uri oficiale pentru 2 piese internaționale de succes, mai exact “Paradise Circus” – Massive Attack si “She’s a maniac” – Hall & Oates, celebrul cântec din Flashdance. A colaborat de-a lungul timpului cu artiști locali precum Delia, Grasu XXL, Doc, Deliric, Partizan, Kazi Ploae și a apărut pe aceleasi scene cu Faithless, Prodigy și Pendulum.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com