Gojira & Planet H feat. B.U.G. Mafia – #MMDJ (Audio)

Gojira impreuna cu Planet H si B.U.G. Mafia a lansat piesa #MMDJ

După aproape 3 ani de la lansarea celui mai recent material discografic, B.U.G. Mafia sunt cooptați de Gojira & Planet H pe cel mai nou single al lor “#MMDJ”.

Gojira & Planet H au deveniți cunoscuți și iubiți în urma unor colaborări în zona de cultura underground și nu numai, din care amintim de “Fugi”, “Fac ce-mi place” și “În culori”.

Piesa a luat naștere la Cluj, în studioul lui Paul. El mi-a arătat o schiță de piesa și a zis într-o doarî “Ce tare ar fi să fie B.U.G. Mafia pe ea.”. Este o colaborare care ne onorează și pe care ne-o și dorim de multă vreme. În rest, piesa vorbește de la sine – Gojira.

Când instrumentalul a început să prindă contur, am realizat că e probabil cea mai reușită piesă la care am lucrat sau, cel puțin, are potențialul de a deveni. Nu mi-a trecut prin cap că B.U.G. Mafia ar fi de acord să colaboreze pe o piesă de dubstep, dar, într-un final, am zis: ce se poate intâmpla daca intrebam, nu? Spre surprinderea mea, nu numai ca au acceptat, dar ei stiau exact ce este si cu ce se mananca dubstep-ul. Acuma ca piesa e gata, pot sa spun doar ca a iesit EXACT asa cum imi imaginam eu ca va suna! Si suna perfect – Planet H.

Intotdeauna am fost interesati in a lucra cu artisti care nu fac hip-hop pentru ca din astfel de colaborari ies piese care complementeaza perfect catalogul nostru. Faptul ca am fost invitati sa colaboram cu unul din varfurile muzicii electronice din Romania a fost o oportunitate pe care nu o puteam rata si si rezultatul vorbeste de la sine. Speram ca fanii ambelor entitati vor aprecia piesa si ca aceasta va ramane un punct de referinta pentru ei – B.U.G. Mafia.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com