Hilary Duff – All About You (Lyric Video)

Hilary Duff – All About You

Într-o perioadă în care Taylor Swift merge pe un sound pop, noile piese Hilary Duff par să rezoneze cu vechile compoziții Swift. “All About You” este noul single Hilary Duff și cel de-al doilea extras de pe albumul neintitulat încă, dar programat pentru lansare anul acesta. Până la apariția videoclipului, fanii pot urmări un lyric video.

Înainte de Miley Cyrus, a fost Hilary Duff, iar cine a copilărit urmărind show-ul Lizzie McGuire difuzat de Disney se va bucura să audă că prințesa muzicii pop de la începutul anilor 2000 s-a întors. Între timp, artista s-a căsătorit și a născut un copil, muzica rămânând în continuare una dintre pasiunile sale.

“Chasing The Sun” a fost primul single lansat de Hilary Duff după o pauză de 7 ani. Melodia cu un aer light, ce ar fi trebuit să-i relaxeze pe ascultători, nu a reușit să intre în topurile iTunes și Billboard, chiar dacă videoclipul piesei a strâns în doar câteva zile peste 12 milioane de vizualizări.

Hilary Duff nu s-a lăsat însă descurajată, ci a trecut la următorul single, “All About You“. Piesa a avut premiera recent în cadrul galei Teen Choice Awards, fiind lansată la scurtă vreme și în mediul online.

Spre deosebire de melodia anterioară, “All About You” este mai dansantă, având un sound diferit față de piesele de pe primele sale albume.
“Piesa este puțin obraznică, de sezon și cu un stil diferit”, a anunțat Hilary Duff pe pagina de Facebook.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com