Horia Brenciu – My Way (Videoclip)

Horia Brenciu a lansat videoclipul melodiei “My Way“.

Videoclipul melodiei “My Way” contine inregistrari din concertele sustinute de Horia si HB Orchestra Big Band si a fost conceput pentru a multumi fanilor si prietenilor care l-au sustinut.

Horia Brenciu a parasit trustul Media Pro si s-a intoars in echipa Antenei 1.
Incepand cu data de 29 Martie, artistul va face parte din juriul emisiunii “Te cunosc de undeva!“.

“Planetele, stelele si inca vreo 20 de motive au determinat aceasta schimbare in viata mea profesionala, la care se adauga faptul ca dorinta celor de la Antena 1 de a lucra cu mine a fost mai mare. Voiam un partener, nu numai pentru postura de jurat, dar si pentru cariera mea de cantaret si producator de spectacole si aici am gasit aceasta sustinere. In ultima instanta, viata mea profesionala apartine publicului roman. Ei sunt beneficiarii a tot ceea ce am facut, fac sau voi face pe micul ecran sau in salile de spectacol. Asta am inteles eu in 21 de ani de viata publica”.
“Multumesc prietenilor mei Andi Moisescu, Chef Catalin Scarlatescu, Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu. Multumesc HB Orchestra Big Band! Multumesc, HB Media Entertainment! Si va multumesc in special voua celor care ati facut sold out acelei seri din Noiembrie 2012 si ati avut incredere in mine. Orice s-ar intampla, oriunde as fi, eu lucrez pentru oameni, pentru muzica buna si pentru suflet. Si inca ceva… “YES, I DID MY WAY!” Vizionare placuta!”

 

Vizioneaza mai jos si spune-ti parerea.

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com