Idina Menzel & Michael Bublé – Baby It’s Cold Outside (Videoclip)

Idina Menzel & Michael Bublé – Baby It’s Cold Outside

Idina Menzel si Michael Buble lanseaza un frumos videoclip pentru piesa Baby It’s Cold Outside. Rolurile lor sunt interpretate de doi copii care se intalnesc intr-un hotel si incep sa danseze prin receptie si pe scari, intr-un simpatic material video.

E clar ca sezonul sarbatorilor se apropie daca deja au fost lansate albumele cu piese festive si videoclipurile aferente. Idina Menzel a lansat luna trecuta albumul Holiday Wishes, un material care incude mai multe coveruri dupa piese clasice de sarbatori, inclusiv propria ei versiune pentru super hitul lui Mariah Carey All I Want for Christmas in You si un track original, compus in totalitate de actrita de pe Broadway, December Prayer.

Idina Menzel a devenit rapid o figura cunoscuta intregului public si nu doar fanilor showurilor de pe Broadway dupa ce a cantat pe coloana sonora a filmului Frozen piesa Let It Go. Trackul a beneficiat si de o versiune interpretata de teun alt star Disney, Demi Lovato, insa versiunea actritei a ajuns un adevarat hit fredonat de copii din intreaga lume. Coloana sonora a devenit unul dintre cele mai bine vandute discuri ale anului, un material care s-a mentinut saptamani la rand pe primul loc in Billboard 200 si chiar a blocat unele albume sa ocupe acea pozitie. In plus, a fost aleasa drept cea mai buna piesa de pe coloana sonora a unui film la Premiile Oscar de acest an, iar Idina Menzel a urcat pe scena pentru a canta live acest neasteptat hit.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com