Iggy Azalea – Bounce (Videoclip)

Iggy Azalea – Bounce

Iggy Azalea le pregateste o surpriza fanilor dupa ce a reusit sa cucereasca topurile cu albumul The New Classic si single-urile lansate de pe materialul ei de debut. Rapperita australiana are un duet de senzatie si sase piese noi pentru varianta relansata.

Printre invitatii lui Ziggy pentru varianta noua a discului ei de debut se numara si Ellie Goulding, iar aceasta ar fi a doua colaborare cu o artista britanica dupa Black Widow cu Rita Ora. Iggy Azalea si-a lansat primul album in aprilie acest an, dupa o serie de amanari si a urcat pana pe locul 3 in Billboard 200. Chiar daca nu a ocupat prima pozitie, rapperita a ajuns apoi la varful Hot 100 cu Fancy, si a stat acolo timp de sapte saptamani, realizand cu aceasta ocazie si un record pentru zona de rap.

“Shooting the album re pack cover art this week. Can’t wait for you guys to hear some new stuff. Six new tracks.

In plus, Iggy Azalea a ajuns in top si datorita colaborarii cu Ariana Grande pentru Problem, iar piesa a urcat pana pe locul 2 in Hot 100. Iggy a ajuns si pe remixul pentur Booty, cel de-al treilea single lansat de Jennifer Lopez de pe albumul AKA, iar videoclipul promite sa fie de-a dreptul incendiar.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com