Imagine Dragons – I Bet My Life (Videoclip)

Imagine Dragons – I Bet My Life

Imagine Dragons a dezvăluit videoclipul primului single de pe noul album al formației, “Smoke + Mirrors”. Piesa promovată se numește “I Bet My Life”, iar pentru clip formația a colaborat cu regizorul Jodeb și actorul Dane DeHaan (The Amazing Spider-Man 2, Chronicle).

După un turneu de promovare a albumului de debut “Night Visions” , material clasat pe primul loc în topul vânzărilor din SUA, Imagine Dragons a revenit în aprilie 2014 în studioul de înregistrări. Formația lucrează de atunci la cel de-al doilea disc, anunțând fanii pe Twitter că se simt foarte bine la pupitrul de mixaj.

Discul a prins între timp contur, formația dezvăluind recent primul single de pe acest nou material. Piesa se numește “I Bet My Life” și poate fi achiziționată deja de pe iTunes la prețul de 0.99 euro.

Titlul celui de-al doilea album Imagine Dragons este “Smoke + Mirrors” și este așteptat pe piață pe 17 februarie 2015. Coperta discului a fost recent dezvăluită, precum și titlurile a 6 piese ce vor fi incluse pe acest album.

Piese confirmate pe albumul “Smoke + Mirrors” – Imagine Dragons:

Gold
I Bet My Life
I’m So Sorry
Polaroid
Shots
Summer

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com