INNA – Devil’s Paradise (Audio)

INNA – Devil’s Paradise

Inna continuă promovarea EP-ului “Summer Days” prin lansarea unui nou single, intitulat “Devil’s Paradise”. Piesa a fost produsă de băieții de la Play&Win, împreună cu Axident, Corey Chorus și Georgia Ku.

După “Low” și “Take Me Higher”, o piesă prin care Inna mulțumea fanilor pentru cei 6 ani de carieră încununați de aprecieri, artista a revenit cu un nou single, intitulat “Devil’s Paradise“. Acesta este cel de-al 3-lea extras de pe EP-ul “Summer Days”, ce include 4 melodii noi menite să prelungească sezonul estival. Inna pregătește multe alte surprize pentru fanii ei, una dintre ele fiind recent dezvăluită: colaborarea cu Antonia, Dara și Carla’s Dreams pentru piesa “Fie ce-o fi“.

Piesele de pe EP-ul “Summer Days” au fost produse de băieții de la Play&Win, împreună cu Axident (“Talk Dirty” – Jason Derulo feat. 2Chainz) si “Wiggle Wiggle” -Jason Derulo feat. Snoop Dogg), Corey Chorus (“Rihanna’s “Cheers” and “Made in the USA” – Demi Lovato) si Georgia Ku. Aceste melodii au fost înregistrate în perioada sesiunilor pe care echipa Global Records le-a organizat în Mamaia, Ibiza, Los Angeles și Copenhaga anul acesta.

Săptămâna viitoare, Inna va lansa un nou single de pe materialul “Summer Days”. Piesa se numește “Body and The Sun” și va fi dezvăluită publicului pe data de 15 septembrie.

“Summer Days” este un cadou special pe care vreau să îl ofer fanilor mei, acum pe final de vară, pentru ca prin aceste piese să păstreze energia și atmosfera de vacanță în fiecare zi din an. Abia aștept să le asculte! În plus, vreau să le mulțumesc pentru că de 6 ani sunt alături de mine și mă susțin în fiecare pas al carierei mele. Îmi doresc să nu vă dezamăgesc niciodată.” – Inna

Inna va susține anul acesta un concert în Istanbul, la festivalul GNC, eveniment la care vor fi prezenți și Rita Ora și Pharrell. În septembrie și octombrie, urmează noi turnee în America Latină și Japonia.

Sursa infoMusic

One Response to INNA – Devil’s Paradise (Audio)

  1. […] Body and the Sun – Tell Me – Devil’s Paradise – LOW – Take Me […]

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com