INNA – Fata din randul trei (Audio + Teaser Video)

INNA – Fata din randul trei

De ziua ei, INNA a lansat piesa “Fata din rândul trei”. Melodia a fost scrisă special pentru ea de băieții de la The Farmers. Ei au mai colaborat cu INNA pentru piesa “Spre mare”, dar și cu Antonia pentru “Jameia” și “Hurricane”. Melodia va beneficia în curând de un videoclip.

INNA obișnuiește să își surprindă fanii de ziua ei. Anul trecut, cântăreața a lansat single-ul și videoclipul “In Your Eyes”, colaborarea cu Yandel – care a ajuns la 59 de milioane de vizualizări pe YouTube. În 2014, “Fata din rândul trei” îi oferă ocazia să-și prezinte povestea în fața fanilor, să le-o cânte acelora care au nevoie de o motivație pentru îndeplinirea visurile, atunci când par imposibil de neatins.

În perioada următoare, INNA urmează să concerteze în Rusia și Polonia. Va intra și în studio, pregătind piese noi, pe lângă cele incluse pe EP-ul “Summer Days”.

În scurt timp, INNA va lansa și videoclipul acestei piese. Materialul a fost deja filmat de Bogdan Daragiu, care a mai lucrat pentru “Spre mare” (INNA), “Rock the Roof Venice Beach” (INNA), “Kiss You” (Sasha Lopez feat. Ale Blake & Broono), “Fie ce-o fi” (Dara cu INNA, Antonia și Carla’s Dreams). Vă prezentăm un teaser pentru clipul INNA – “Fata din rândul trei”.

Teaser video INNA – Fata din randul trei

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com