INNA feat. Marian Hill – Diggy Down (Videoclip)

INNA feat. Marian Hill – Diggy Down

Inna a lansat videoclipul noului single “Diggy Down”, ce marchează prima colaborare a artistei cu Marian Hill, un pop duo electronic din Philadelphia. Melodia este compusă de Play&Win și Ilsey Juber și produsă de Marian Hill și Vlad Lucan.

După o vară în care Inna a promovat piesele incluse pe EP-ul ”Summer Days”, tânăra artistă intră în sezonul rece cu un nou single, intitulat “Diggy Down“. Inna a filmat videoclipul acestei piese în București, având alături echipa formata din Michael Mircea – regizor și John Perez – Director of Photography, cu care artista a mai colaborat și pentru “Endless”, “WOW” sau “Cola Song”.

John Perez este cunoscut pentru colaborările sale cu alți artiști internaționali precum Rihanna, Jay-Z, Shakira, Lady Gaga sau Beyonce.

Recent, Inna a fost prezentă în platoul Europa FM, unde și-a îndeplinit o dorință mai veche: aceea de a cânta împreună cu Dan Bittman.

“Prima dată când ai venit la Europa FM, ai venit în Garajul Europa FM. (..) Țin minte că atunci când ai venit ai vrut să cânți cu cineva și ne-am gândit prea târziu. Mai știi de cine ai vorbit atunci? “, a întrebat George Zafiu. “Să știi că memoria nu mă înșeală. Ai spus Dan Bittman”
“Exactly!”, a confirmat Inna, o secundă mai târziu Dan Bittman apărând pe una dintre canapele.

Sursa infoMusic

One Response to INNA feat. Marian Hill – Diggy Down (Videoclip)

  1. […] numai o zi de la lansarea videoclipului oficial al single-ului “Diggy Down“, INNA revine cu o surpriza pentru fanii ei: o piesa in colaborare cu […]

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com