INNA – Tell Me (Audio)

INNA – Tell Me

Inna decalează calendarul lansărilor pentru noul EP “Summer Days”, dând totodată fanilor o veste bună. Pe material vor fi incluse alte 3 piese noi, prima dezvăluită fiind “Tell Me”. Piesa ”Body and The Sun”, ce ar fi trebuit să apară lunea aceasta, va fi lansată la începutul săptămânii viitoare.

“Am o surpriză: 3 piese noi vor fi adăugate pe EP-ul “Summer Days”. Prima dintre ele este aici și se numește “Tell Me”.

P.S: ”Body and The Sun” va fi lansată lunea viitoare. Mai multe informații vor fi dezvăluite în curând”, a scris Inna pe pagina sa de Facebook.
“Tell Me” este o piesă produsă de băieții de la Play&Win și este cea de-a 4-a melodie dezvăluită de Inna în ultima lună, după “Low“, “Take Me Higher” și “Devil’s Paradise“. Inna pregătește și alte surprize pentru fanii ei, una dintre ele fiind recent dezvăluită: colaborarea cu Antonia, Dara și Carla’s Dreams pentru piesa “Fie ce-o fi“.

Piesele de pe EP-ul “Summer Days” au fost produse de băieții de la Play&Win, împreună cu Axident (“Talk Dirty” – Jason Derulo feat. 2Chainz) si “Wiggle Wiggle” -Jason Derulo feat. Snoop Dogg), Corey Chorus (“Rihanna’s “Cheers” and “Made in the USA” – Demi Lovato) si Georgia Ku. Aceste melodii au fost înregistrate în perioada sesiunilor pe care echipa Global Records le-a organizat în Mamaia, Ibiza, Los Angeles și Copenhaga anul acesta.

“Summer Days” este un cadou special pe care vreau să îl ofer fanilor mei, acum pe final de vară, pentru ca prin aceste piese să păstreze energia și atmosfera de vacanță în fiecare zi din an. Abia aștept să le asculte! În plus, vreau să le mulțumesc pentru că de 6 ani sunt alături de mine și mă susțin în fiecare pas al carierei mele. Îmi doresc să nu vă dezamăgesc niciodată.” – Inna

Sursa infoMusic

One Response to INNA – Tell Me (Audio)

  1. […] Body and the Sun – Tell Me – Devil’s Paradise – LOW – Take Me […]

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com