IRRA – Bleeding You (Videoclip)

Casa de productie The Lions Beat  a lansat noul videoclip, “Bleeding You“, al artistei IRRA.

In materialul video pe care-l lansam cu ocazia zilei indragostitilor, predomina mai mult tonurile reci, dar si inocenta este transpusa prin trandafirul alb pentru ca am vrut sa evidentiem perfect ideea conform careia in dragostea adevarata nu e loc de nuante de gri“, a declarat IRRA.

IRRA este romantica de la The Lions Beat, ideea piesei “Bleeding You” ii apartine. Este pentru prima oara cand versurile si linia melodica intr-un proiect dezvoltat de noi ii apartin artistei si suntem mandri sa descoperim aceste calitati creative ale Irrei, prima artista 3D din lume“, a declarant Mister Z – producator la The Lions Beat.

IRRA este primul artist din lume care se poate lauda cu piese compuse in 3D. Aceasta revolutie muzicala (a doua dupa STEREO) va deschide noi porti si posibilitati pentru producatori si muzicieni, iar The Lions Beat se bucura sa fie singura casa de productie in acest moment care beneficiaza si sustine noul fenomen muzical si in Romania“, a mai completat Mister Z.

Povestea videoclipului este descrisa de Mister Z cam asa:

Trandafirul care apare in videoclip este Irra si felul in care ea isi traieste povestea de dragoste- imboboceste la primele impulsuri, apoi isi deschide sufletul asa cum trandafirul isi deschide petalele, pentru ca la final sa fie ranita“.

Muzia si Versurile : IRRA si  Mister Z.
Video Director : Matei Stanculescu
Camera : Mister Z
D.O.P : Matei Stanculescu
Video Concept : Mister Z, Matei Stanculescu, Irra, Vanessa M. Ruboczki
Modelul masculin : Cat Sinner
Editare : Mister Z si Matei Stanculescu
Record Label : The Lions Beat

Vizioneaza mai jos si spune-ti parerea :

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com