Iuliana Puschila – Angel (Audio)

Iuliana Puschila a lansat primul single oficial “Angel“.

Cantareata s-a facut cunoscuta prin intermediul show-ului  Vocea Romaniei unde a fost finalista in primului sezon .

Melodia a fost interpretata in premiera in cadrul emisiunii “Neatza cu Razvan si Dani“.

Intr-un interviu acordat ziarului Ziua Constanta, artista a povestit despre schimbarile din viata sa dupa participarea la aceasta emisiune-concurs.

“De cand am participat la Vocea Romaniei, am demonstrat ca am o sansa sa fac o cariera din asta (muzica). (…) A doua zi am plecat acasa. Am dormit, aveam tone de mesaje si erau multe incurajari si felicitari. M-am bucurat foarte mult ca pentru unii oameni eu am fost castigatoarea si acei oameni ma sustin si acum. Ma pot considera vocea feminina a Romaniei, dar acest titlul era cu doua taisuri. Pe de o parte mi-as fi inceput prea brusc concertele si era un dezavantaj pentru educatia mea. Asa pot lucra pe ambele fronturi. Oamenii ma admira mai mult acum si sunt mandri de mine. Ei stiau ca eu cant, dar faptul ca am fost la televizor atat timp a crescut cota de popularitate.”

Despre Horia Brenciu, artista are numai cuvinte de lauda, marturisind ca a apreciat sfaturile primite.

“Am invatat sa iubesc scena, multe trucuri in situatii de criza pe scena din care sa iesim onorabil. Horia este un suflet mare, ne trata pe toti din echipa in mod egal, nu a facut nici o diferenta intre noi.”

Iuliana Puschila a colaborat in octombrie 2012 cu Catalin Josan pentru piesa “Floorplay“ iar melodia “Angel” este primul single oficial al artistei.

 

Vizioneaza mai jos :

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com