J. Cole – Apparently (Videoclip)

J. Cole – Apparently

J Cole se pregateste de lansarea unui nou album, asa ca ne ofera clipul pentru Apparently. Rapperul renunta la scenarii si decoruri si apare in fata unui fundal alb pe care incep sa ruleze imagini, in timp ce J. Cole reflecta la copilaria si maturizarea sa.

Noul album J. Cole este prognozat sa vanda intre 240-270 de mii de copii in prima saptamana de la lansare, ceea ce e promitator pentru cel de-al treilea album al rapperului, care deja a primit aprecieri din partea criticilor si celor din bransa.

Rapperul din Fayetville a venit oarecum neasteptat cu vestea ca va lansa un nou album si a inceput direct promovarea acestuia, fara anunturi prealabile, fara singleuri care sa promoveze la greu viitorul disc si cu un filmulet de prezentare care sa ne introduca repede in atmosfera.

Anul trecut rapperul a lansat albumul Born Sinner, material care l-a intrecut in vanzari pana si pe Kanye West si al sau Yeezus. Primul single a fost o colaborare cu Miguel, Power Trip, care a urcat pana pe locul 19 in Hot 100 si pe 5 in Hot R&B/Hip-hop Songs si a fost nominalizat la Premiul Grammy pentru Best Rap/Sung Collaboration.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com