Jack White – Would You Fight For My Love? (Videoclip)

Jack White – Would You Fight For My Love?

Jack White a lansat videoclipul noului single “Would You Fight For My Love?”. Piesa extrasă de pe albumul “Lazaretto” este considerată una dintre bijuteriile noului disc al artistului american. Pentru videoclip, Jack White a colaborat cu regizorul Robert Hales, asociat cu formații precum Fuel, Stereophonics, Nine Inch Nails.

“Would You Fight For My Love?” este noul single Jack White, extras de pe aclamatul album “Lazaretto“. Cel de-al doilea disc din cariera solo a fostului membru The White Stripes a deputat pe prima poziție în topul Billboard 200, primind recenzii foarte bune din partea criticilor de profil.

Plasat pe locul 17 în topul Celor mai buni chitariști ai tuturor timpurilor de către revista Rolling Stone, Jack White este fără doar și poate un nume de referință al muzicii rock, alternative și blues. Albumul de debut “Blunderbuss” a ajuns în fruntea topului Billboard cu peste 138.000 de copii vândute doar în prima săptămână de la lansare. Pentru acest disc, muzicianul a primit şi o nominalizare la categoria “Albumul Anului” în cadrul premiilor Grammy din 2013.

Cu noul album “Lazaretto“, Jack White a înregistrat un record mondial, “World’s Fasted Released Record“, discul fiind înregistrat, masterizat, și pus în vânzare în doar 3 ore și 21 de minute.

Tracklist “Lazaretto”:

Three Women
Lazaretto
Temporary Ground
Would You Fight For My Love?
High Ball Stepper
Just One Drink
Alone In My Home
Entitlement
That Black Bat Licorice
I Think I Found The Culprit
Want And Able

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com