Jack White – Lazaretto (Audio + Tracklist album)

Jack White a lansat melodia “Lazaretto” ce face parte din albumul cu acelasi nume.

După un “Blunderbuss”, clasat pe primul loc în topul Billboard, Jack White revine cu cel de-al doilea disc din carieră. “Lazaretto”, va fi lansat pe 10 iunie 2014 sub egida propriei case de discuri, Third Man Records, iar cel de-al doilea single este piesa de titlu .

Cu un bit ce amintește de filmele cu gangsteri și vocea lui White ce ne duce cu gândul la Beastie Boys, melodia va junge cu siguranță pe primele locuri în topurile muzicale iar posturile de radio o vor difuza în Heavy Rotation. Cu “Lazaretto“, Jack White a inregistrat un record mondial, “World’s Fasted Released Record“, discul fiind înregistrat, masterizat, și pus în vânzare în doar 3 ore și 21 de minute.

În ce privește albumul “Lazaretto“, titlul noului disc ar putea fi inspirat din istoria Italiei. Conform Oxford English Dictionary, termenul “lazaretto” a fost folosit pentru prima oară la mijlocul secolului al 16-lea în volumul “The Historie of Italie” al lui William Thomas. Scriitorul galez povestește în cartea sa despre o casă în apropiere de Veneția  lazaretto – unde erau tratați oamenii bolnavi de ciumă.

Recent, casa de discuri Third Man Records a anuntat că va relansa pe vinil o parte din single-urile aflate pe albumul “Elephant” semnat de către the White Stripes, iar acesta va conţine şi cover-uri semnate de Brendan Benson- “Good To Me”, Blanche – “Who’s To Say”, Soledad Brothers – “St. Ides of March”, alături de un live medley pentru “I Fought Piranhas” şi “Let’s Build a Home.”

 

Tracklist “Lazaretto”

 1. Three Women
 2. Lazaretto
 3. Temporary Ground
 4. Would You Fight For My Love?
 5. High Ball Stepper
 6. Just One Drink
 7. Alone In My Home
 8. Entitlement
 9. That Black Bat Licorice
 10. I Think I Found The Culprit
 11. Want And Able

 

Vizioneaza mai jos si spune-ti parerea.

 

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com