JAY Z & Beyonce – RUN (Videoclip)

Jay-Z și Beyonce sunt din nou Bonnie & Clyde în noul trailer “Run”, ce promovează turneul “On the Run” pe care cei doi îl vor susține împreună vara aceasta. Clipul pare a fi realizat din fragmente ale unui film cu gangsteri, rolurile principale fiind interpretate de actori precum Sean Penn și Jake Gyllenhaal.

Jay-Z și Beyonce au început promovarea turneului “On the Run” printr-un clip regizat de Melina Matsoukas. Având alături actori de talie înaltă precum Sean Penn și Jake Gyllenhaal, cei doi reușesc să intrige fanii printr-un video ce pare desprins dintr-un film de acțiune.

Jay-Z și Beyonce își consolidează prin fiecare apariție titlul de cele puternice personalități din industria muzicală. Îndrăgitul cuplu de la Hollywood a ocupat la începutul anului 2014 prima poziție în topul Billboard Power 100 list. Cei doi sunt singurii artiști prezenți în listă, celelalte 99 de locuri fiind ocupate de oameni cu putere de decizie din industrie muzicală, precum directori de case de discuri, manageri sau producători.

“Ambii au reușit să realizeze lansări de albume fără precedent și au schimbat felul în care industria și fanii se gândesc să interacționeze cu muzica. El a oferit gratis albumul, iar ea a cerut un preț premium pentru al ei. Dar amândoi au folosit elementul surpriză pentru a restabili emoția care obișnuia să însoțească o lansare. În ultimii ani acel impact s-a pierdut din cauza promovării nesfârșite”, au explicat redactorii revistei Billboard.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com