Jennifer Hudson – JHUD (Album Audio)

Jennifer Hudson – Jhud

Jennifer Hudson isi lanseaza in curand cel de-al treilea material de studio, iar noi ascultam JHUD in intregime. Cu un mix de dance, R&B si soul, Jennifer Hudson incearca sa atinga cat mai multi fani ai muzicii bune.

Unele dintre piesele incluse pe JHUD au fost produse de Pharrell sau Timbaland, producatori la care starurile apeleaza de obicei pentru a obtine un hit, dar ramane de vazut daca Jennifer Hudson va reusi sa aiba vreunul. Pana acum cateva dintre aceste trackuri au fost oferite publicului, au benficiat de clip si de promo, dar nici una nu a avut impactul scontat.

Jennifer Hudson experimenteaza in cariera ei muzicala, dar sunt unele voci si chiar fani, care spun ca ar trebui sa ramana la radacinile ei gospel pentru ca acea muzica i se potriveste cel mai bine. Altii contesta calitatea productiilor si alegerile facute de artista detinatoarea de premiu Oscar si le considera nepotrivite pentru stilul si vocea ei. Pana cand apare albumul, putem sa ne uitam la clipurile pentru Walk It Out, filmat in New York si pentru care chiar cantareata s-a ocupat de regie sau I Can’t Describe, featuring-ul cu T.I.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com