Jennifer Lopez – AKA (Tracklist album)

Jennifer Lopez ofera tracklistul albumului AKA, material ce cuprinde colaborari cu Iggy Azalea,Maxwell si nelipsitul Pitbull. Cel de-al optulea album de studio al divei, al zecelea daca includem si materialele de best-of si remixurile.

Evident, albumul AKA e inspirat de divortul de cantaretul Marc Anthony la fel ca si precendul disc, Love? unde majoritatea pieselor erau clar inspirate si faceau trimitere catre viata ei personala. AKA se pare ca va fi un featuring cu TI, Booty, o productie la care a lucrat cu Pitbull se pare ca e semnata de Diplo, iar First Love, cel de-al doilea single poarta semnatura lui Max Martin.

1. A.K.A.
2. First Love
3. Never Satisfied
4. I Luh Ya Papi (ft. French Montana)
5. Acting Like That
6. Emotions
7. So Good
8. Let It Be Me
9. Worry No More
10. Booty (ft. Pitbull)
11. Tens
12. Troubeaux
13. Expertease (Ready Set Go)
14. Same Girl

jennifer-lopez-jlo-aka

Se pare ca cel de-al doilea single va prinde mai bine decat I Luh Ya Papi, care desi are un videoclip cu mesaj si un featuring cu French Montana, nu e suficient de convingator in topuri. Prima piesa care ne-a indicat ca J.Lo se intoarce a fost Same Girl, iar intre timp diva latino a aparut si pe trackul Adrenalina, alaturi de Wisin si Ricky Martin. In plus, o vedem cu Pitbull si Claudia Leitte pe clipul We Are One, imnul Campionatului Mondial de Fotbal.

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com