Jennifer Lopez – First Love (Lyric Video + Coperta si nume album)

Jennifer Lopez a lansat melodia “First Love”, melodie ce vine insotita si de un lyric video.

Jennifer Lopez sau J.Lo sau Jenny from the block a dezvăluit titlul și coperta noului său album. Intitulat sugestiv “A.K.A.” (also known as), discul este prezentat fanilor prin intermediul unui artwork incitant. Artista din Bronx apare pe copertă îmbrăcată într-un costum roșu, din piele, cu un decolteu generos. Poza este dezvăluită la puțin timp de la lansarea noului single Jennifer Lopez, “First Love”.

După o perioadă extinsă de promovare prin prezența în emisiuni precum American Idol, Jennifer Lopez s-a întors cu cel de-al 8-lea album din carieră. “A.K.A.” va apărea pe piață pe data de 17 iunie 2014, urmând a fi lansat sub egida caselor de discuri 2101 Records și Capitol Records. În ce privește tematica aleasă pentru noile piese, artista mărturisește că va continua să abordeze muzica în același fel în care a făcut-o și până acum.

“Dacă ascultați albumele mele, veți vedea că toate au ca tematică iubirea. Mereu am cântat despre iubire. A fost prezentată într-o anumită ipostază: ca într-un fel de poveste”, a povestit J.lo în cadrul unui concert susținut în Malibu.

Coperta noului disc “A.K.A.” pune accentul pe senzualitatea artistei. La cei 44 de ani, Jennifer Lopez se menține în topul celor mai atractive femei de la Hollywood.

jennifer-lopez-coperta-album

De pe noul album “A.K.A.”, fanii artistei au putut asculta I Luh Ya PaPi, o colaborare cu rapper-ul French Montana. Videoclipul piesei ironiza stereotipuri și clișee des utilizate în videoclipurile artiștilor din muzica pop.

Noul single Jennifer Lopez se numește “First Love” și este produs de Max Martin. Mai jos puteți urmări un lyric video al piesei.

Sursa ingoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com