Jennifer Lopez ft. Iggy Azalea – Booty (Videoclip)

Jennifer Lopez ft. Iggy Azalea – Booty

Jennifer Lopez pare tot mai dornică să-şi etaleze celebrul posterior, în ciuda faptului că are 44 de ani. În ultimul ei clip, vedeta apare alături de o altă cântăreaţă celebră pentru formele ei, Iggy Azalea. Imaginile cu cele două bombe sexy par a fi desprinse dintr-un film pentru adulţi.

Jennifer Lopez - Booty ft. Iggy Azalea Big

Jennifer Lopez a fost desmenată de nenumărate ori vedeta cu cel mai sexy posterior din lume şi se pare că, deşi are 44 de ani, artista profită în continuare de atuurile sale fizice pentru a fi în atenţia publicului.
Videoclipul piesei Booty i-au înnebunit pur şi simplu pe fani. Imaginile provocatoare şi mişcările lascive pe care Iggy Azalea şi Jennifer Lopez le fac par desprinse dintr-un film XXX.
JLO arată ireproşabil la cei 44 de ani, motiv pentru care nu s-a sfiit să apară aproape dezbrăcată alături de colega ei cu 20 de ani mai tânără.

În ultimii ani Jennifer Lopez a divorţat de soţul ei Marc Anthony, cu care are doi copii – gemenii în vârstă de şase ani Max şi Emme -, a început o relaţie cu dansatorul Casper Smart de care s-a despărţit în primăvara acestui an, a revenit în juriul emisiunii “American Idol” şi a lansat cel de-al optulea album de studio din cariera ei, intitulat “A.K.A.”.

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com