Jessie J ft. 2 Chainz – Burnin’ Up (Audio)

Jessie J – Burnin’ Up ft. 2 Chainz

Mai e putin pana cand apare noul album Jessie J, asa ca artista britanica ne ofera o noua piesa, de data asta un featuring cu rapperul 2 Chainz. Inceputul Burnin’ Up e slow, dar trackul e construit pe un beat catchy si clapping, tocmai bun pentru club.

Iar pe langa faptul ca e foarte buna pentru club, piesa e potrivita si pentru radio, are tot ce ii trebuie pentru a fi comerciala, cu un pic de power vocals pentru nu a fi complet in zona de dance.Burnin’ Up apare oficial maine pe iTunes si este cel de-al doilea single de pe albumul Sweet Talker.

Jessie J a reusit sa ajunga la varful topului iTunes intr-un timp foarte scurt cu piesa Bang Bang, featuring-ul cu Ariana Grande si Nicki Minaj fiind fix ceea ce trebuia ca artista britanica sa ajunga din nou in atentia pietei muzicale din Europa si de peste Ocean. Cele 3 au facut show la MTV VMA, unde au beneficiat de publicitate in plus din cauza accidentului vestimentar al rapperitei. In plus, cei de la MTV au investit in promovarea acestei piese, clipul fiind lansat in exclusivitate pe siteul postului muzical si apoi fiind disponibil online pe canalele oficiale ale artistelor.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com