Jessie J ft. 2 Chainz – Burnin’ Up (Videoclip)

Jessie J ft. 2 Chainz – Burnin’ Up

După ”Bang, bang”, colaborarea cu Nicki Minaj și Ariana Grande, Jessie J continuă promovarea noului album “Sweet Talker” în același ton energic. “Burnin’ Up” este cel de-al doilea single oficial extras de pe acest disc și este lansat în colaborare cu rapper-ul 2 Chainz. Videoclipul regizat de Hannah Lux Davis pune în valoare toate atuurile lui Jessie J, piesa fiind, de altfel, targetată pentru a deveni hit.

Jessie J și-a propus ca prin noul album “Sweet Talker” să depășească granițele Marii Britanii și să devină un artist pop de calibrul lui Katy Perry sau Rihanna. Primul single ce a spart gheața, indicând strategia artistei britanice, a fost ”Bang, bang”, neașteptata colaborare cu Ariana Grande și Nicki Minaj. Formula a funcționat, piesa devenind Number One în UK și Australia și urcând până pe poziția a 3-a în US Billboard Hot 100.

Prin noul single “Burnin’ Up” feat. 2 Chainz, Jessie J merge pe aceeași abordare: ritm energic, senzualitate și o coregrafie executată cu o determinare similară lui Beyonce. Pentru videoclip, artista britanică a colaborat cu Hannah Lux Davis, cea care a regizat și clipul anterior, ”Bang, bang”.

“Sweet Talker“, cel de-al 3-lea album Jessie J, va fi lansat pe piață pe 13 octombrie 2014, sub egida Lava Records și Republic Records.

Tracklist “Sweet Talker” – Jessie J:

“Ain’t Been Done”
“Burnin’ Up” (featuring 2 Chainz)
“Sweet Talker”
“Bang Bang” (with Ariana Grande and Nicki Minaj)
“Fire”
“Personal”
“Masterpiece”
“Seal Me with a Kiss” (featuring De La Soul)
“Said Too Much”
“Loud” (featuring Lindsey Stirling)
“Keep Us Together”
“Get Away”

Sweet Talker — Deluxe edition (bonus tracks)

“Your Loss I’m Found”
“Strip”
“You Don’t Really Know Me”

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com