Jessie J – Masterpiece (Lyric Video)

Jessie J – Masterpiece

Jessie J a confirmat urmatorul ei single pentru piata din SUA si lanseaza si un lyric video cu aceasta ocazie. Masterpiece va fi urmatoarea piese promovata de pe albumul Sweet Talker, dupa Bang Bang si Burnin’ Up.

Masterpiece face parte dintre cele trei single-uri promotionale cu care Jessie J a iesit la rampa inainte de aparitia oficiala a discului Sweet Talker, dar se pare ca piesa produsa de Josh Alexander e suficient de convingatoare ca sa apara pe piata din America. Pana acum, cantareata a avut un impact urias cu primul ei single, colaborarea cu Nicki Minaj si Ariana Grande, Bang Bang.

Mai departe a trecut tot la o piesa foarte ritmata si potrivita pentru club, Burnin Up, care cu siguranta va cuceri topurile americane odata ce va fi promovata intenes. Pana acum trackul se afla doar pe locul 86 in Hot 100, dar are sanse mari sa creasca, pentru ca se pare ca perioada oficiala de promo incepe in decembrie. Piesa Masterpiece e genul de track motivational care prinde mai degraba in teritoriul european, la fel cum s-a intamplat cu Wild sau Thunder.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com