Jessie J – Masterpiece (Videoclip)

Jessie J – Masterpiece

Jessie J vine cu cel de-al treilea videoclip pentru promovarea albumului Sweet Talker, Masterpiece, si arata senzational. Gandit ca o privire in viata de zi cu zi a cantaretei, ne-o arat pe Jessie J cum se pregateste de concerte si cum poate fi la fel de vulnerabila ca oricare dintre noi.

Sedinte foto, repetitii cu trupa sau intalniri cu fanii fac parte din programul cantaretei, care pe final de videoclip rupe barierele dintre ea si admiratori si canta din mijlocul lor. Clipul a fost regizat de Tabitha Denholm si a fost filmat la Los Angeles. Piesa, in schimb, a fost scrisa de Emily Warren, Josh Alexander si Britt Burton, iar initial a fost promovata drept promo single inainte de lansarea albumului, pentru ca apoi sa devina single oficial.

Primul single de promovare al celui de-al treilea material de studio al cantaratei britanice a fost Bang Bang, un featuring cu Ariana Grande si Nicki Minaj care a beneficiat de un buzz incredibil. A urcat pana pe locul 3 in Hot 100, pe prima pozitie in clasamentul britanic si pe 2 in Mainstream Top 40, in timp ce in Romania a ajuns doar pe locul 41 in Romanian Top 100.

Dupa acest single, Jessie J a continuat in acelasi stil si a ales pentru promovare trackul Burnin Up, un featuring cu rapperul american 2 Chainz, care insa a fost lansat mai tarziu pe piata din SUA si a beneficiat de cateva momente live pe la diferite emisiuni.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com