Jessie Ware – Cruel (Audio Preview + Live full song)

Jessie Ware – Cruel

Cu 10 zile înainte de data lansării albumului “Tough Love”, Jessie Ware le reamintește fanilor că discul poate fi precomandat, dezvăluind un fragment audio al unui single nou – “Cruel”.

Tough Love“, noul album Jessie Ware de pe care am putut asculta piesa ce dă titlul materialului, “Share It All”, “Say You Love Me”, “Want Your Feeling” și “Kind Of…Sometimes…Maybe”, va fi lansat pe piață pe 13 octombrie 2014. Până atunci, artista britanică ne invită să ascultăm un preview al unui single nou, “Cruel“.

“Tough Love” poate fi precomandat de pe iTunes la prețul de 9.99 euro. Tracklist-ul complet al albumului este disponibil mai jos.

Tracklist Jessie Ware – “Tough Love”:

‘Tough Love’
‘You & I (Forever)’
‘Cruel’
‘Say You Love Me’
‘Sweetest Song’
‘Kind Of… Sometimes… Maybe’
‘Want Your Feeling’
‘Pieces’
‘Keep On Lying’
‘Champagne Kisses’
‘Desire’

+ Deluxe Version:

All On You
Share It All
The Way We Are
Midnight Caller

Jessie Ware s-a născut în sudul Londrei, într-o familie fără rădăcini muzicale. Tatăl său este reporter BBC, aceasta fiind singura legătură a artistei cu lumina reflectoarelor. Înainte de a lansa albumul de debut solo, intitulat “Devotion”, Jessie “a dat glasul” proiectelor muzicale Joker și SBTRKT, ambele din zona muzicii britanice eletronice. Piesa “Wildest Moments”, lansată pe 29 iunie 2012, a rupt asocierea cu aceste trupe, vestind industriei muzicale intrarea pe piață a unui artist complet, cu un sound puternic și bine definit și o personalitate transpusă în stilul muzical până la cele mai mici detalii.

Albumul de debut “Devotion” a fost lansat pe 20 august 2012, intrând în UK Albums Chart direct pe poziția a 5-a. Materialul i-a adus artistei prima nominalizare la un Mercury Prize.

Audio preview

Live version

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com