Jessie Ware – Kind Of…Sometimes…Maybe (Audio)

Jessie Ware – Kind Of…Sometimes…Maybe

Artista britanică Jessie Ware continuă promovarea albumului “Tough Love” prin lansarea unei melodii noi, produse de BenZel (Benny Blanco și Two Inch Punch). “Kind Of…Sometimes…Maybe” este o piesă ce se potrivește unui cadru intim, într-un clarobscur pictat de lumânări.

“Kind Of…Sometimes…Maybe” este noul single Jessie Ware, ce îi menține pe fani curioși până la punerea în vânzare a albumului “Tough Love“.

Lansarea celui de-al doilea materialului discografic este programată pentru data de 21 octombrie 2014, sub egida PMR Records.

Tracklist Jessie Ware – “Tough Love”:

‘Tough Love’
‘You & I (Forever)’
‘Cruel’
‘Say You Love Me’
‘Sweetest Song’
‘Kind Of… Sometimes… Maybe’
‘Want Your Feeling’
‘Pieces’
‘Keep On Lying’
‘Champagne Kisses’
‘Desire’

+ Deluxe Version:

All On You
Share It All
The Way We Are
Midnight Caller

Jessie Ware s-a născut în sudul Londrei, într-o familie fără rădăcini muzicale. Tatăl său este reporter BBC, aceasta fiind singura legătură a artistei cu lumina reflectoarelor. Înainte de a lansa albumul de debut solo, intitulat “Devotion”, Jessie “a dat glasul” proiectelor muzicale Joker și SBTRKT, ambele din zona muzicii britanice eletronice. Piesa “Wildest Moments”, lansată pe 29 iunie 2012, a rupt asocierea cu aceste trupe, vestind industriei muzicale intrarea pe piață a unui artist complet, cu un sound puternic și bine definit și o personalitate transpusă în stilul muzical până la cele mai mici detalii.

Albumul de debut “Devotion” a fost lansat pe 20 august 2012, intrând în UK Albums Chart direct pe poziția a 5-a. Materialul i-a adus artistei prima nominalizare la un Mercury Prize.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com