Jessie Ware – Say You Love Me (Videoclip)

Jessie Ware – Say You Love Me

Jessie Ware a lansat videoclipul noului single “Say You Love Me”. Melodia a fost compusă de artista britanică împreună cu Ed Sheeran, fiind denumită “Hottest Record” de către Zane Lowe de la BBC Radio 1. Videoclipul, de o simplitate și o încărcătură emoțională similare celui realizat pentru hitul “Wildest Moments”, a fost regizat de David Remi Weekes și Luke White.

“Say You Love Me” este o piesă de care Jessie Ware este extrem de mândră. Într-un interviu acordat recent, artista britanică povestea despre procesul de înregistrare a acestei melodii, având numai cuvinte de laudă pentru Ed Sheeran, ce a lucrat alături de ea pe partea de compoziție.

“Trebuie să îi mulțumesc (lui Ed) pentru faptul că m-a ajutat să compun ceva ce mi se potrivește atât de bine și care îmi pune în valoare interpretarea – chiar m-a determinat să dau tot ce pot.”

“Say You Love Me” este extrasă de pe noul album Jessie Ware, “Tough Love“, ce va fi lansat pe piață pe 6 octombrie 2014, sub egida PMR Records. Discul poate fi precomandat deja de pe iTunes la prețul de 9.99 euro.

Tracklist Jessie Ware – “Tough Love”:

‘Tough Love’
‘You & I (Forever)’
‘Cruel’
‘Say You Love Me’
‘Sweetest Song’
‘Kind Of… Sometimes… Maybe’
‘Want Your Feeling’
‘Pieces’
‘Keep On Lying’
‘Champagne Kisses’
‘Desire’

+ Deluxe Version:

All On You
Share It All
The Way We Are
Midnight Caller

Jessie Ware s-a născut în sudul Londrei, într-o familie fără rădăcini muzicale. Tatăl său este reporter BBC, aceasta fiind singura legătură a artistei cu lumina reflectoarelor. Înainte de a lansa albumul de debut solo, intitulat “Devotion”, Jessie “a dat glasul” proiectelor muzicale Joker și SBTRKT, ambele din zona muzicii britanice eletronice. Piesa “Wildest Moments”, lansată pe 29 iunie 2012, a rupt asocierea cu aceste trupe, vestind industriei muzicale intrarea pe piață a unui artist complet, cu un sound puternic și bine definit și o personalitate transpusă în stilul muzical până la cele mai mici detalii.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com