Jo3lle – DaDeeDay (Videoclip)

Britanica Joelle, impresionată de succesul Innei şi al Alexandrei Stan, îşi lansează primul single în ţara noastră noastră, hotărâtă să ia cu asalt topurile muzicale. Joelle, o britanică stabilită în Franţa, vrea să-şi încerce norocul în muzică în România, fapt pentru care a lansat în ţara noastră primul ei single, intitulat „”Da Dee Day”.

La această piesă, tânăra a lucrat în studioul Classs Music Studio, împreună cu Mihaela Cernea şi Wise Noise (Alex Toma), masterizarea fiind realizată însă de faimosul Abbey Road din Londra, Anglia. În plus, single-ul are deja şi un videoclip, ce a fost filmat tot în ţara noastră şi deja a întrat pe radiourile din Franţa.

Joelle e decisă să cucerească topurile muzicale româneşti, fiind antrenată de celebra profesoară de muzică Crina Mardare. Mai mult, aceasta are toate şansele să reuşească având în vedere că o ajută atât fizicul, având o siluetă de invidiat, cât şi frumuseţea exotică care se datorează şi faptului că are şi origini japoneze şi cameruneze, ceea ce i-a adus chiar şi un titlu de Miss în 2007, când a fost aleasă în Marea Britanie, Miss Camerun.

“Prin acest nou single simt cu adevărat puterea de a face altceva şi chiar ca muzica mea să evolueze într-o anume directie. Aceasta va fi pozitivă, mai, mai deschisă şi mai matură în acelaşi timp”, a declarat mulatra.

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com