John Brasel – Alive (Audio)

John Brasel – Alive

Favoritul lui Cheloo de la X Factor lanseaza primul single din cariera solo! John Brasel vine cu “Alive” !

John Brasel, artist White Wolf Music, a lansat astazi (14 iulie 2014) piesa “Alive”. Pe numele sau real, Gabriel Sirbu, este fost participant al talent show-ului de televiziune, X Factor. In sezonul trei acesta alaturi de colega sa, Alexandrina, formau trupa November, trupa favorita a rapper-ului Cheloo de la Parazitii.

Desi Gabriel, pe numele de scena John Brasel, a devenit cunoscut publicului larg odata cu participarea la X Factor, el produce piese si isi scrie singur textele inca dinainte de participarea la talent show. “Alive” este primul single oficial al artistului si, la fel ca si in cazul celorlalte piese, este atat produsa cat si scrisa in totalitate de artist, de mix si master ocupandu-se Alex Toma de la Class Music Studio.

Legat de X Factor, artistul spune ca a fost incantat de participarea la acest show datorita prezentei lui Cheloo, pe care l-a vazut un mentor inca dinainte sa-i fie mentor in cadrul emisiunii, deoarece trupa Parazitii este trupa preferata a lui Gabriel. El mai sustine ca show-ul de televiziune l-a ajutat sa inteleaga exact cum sta treaba cu muzica cat si sa se dezvolte ca artist si sa-si dea seama in ce directie doreste sa mearga cu muzica lui. Tot el a zis ca lucrul cel mai important a fost acela ca a putut primi sfaturi de la cineva cu o experienta muzicala atat de vasta precum a lui Cheloo, ca incurajarile rapper-ului l-au facut sa dobandeasca increderea in sine pe care poate pana in acel moment nu o avea.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com